03.11.2021

243

Автор: Управління культури Бориспільської міської ради.

Інформація про заклад культури: Бориспільський державний історичний музей

Матеріально технічне забезпечення та фінансово-господарська діяльність

закладу культури «Бориспільський державний історичний музей»

Матеріально-технічна база закладу культури «Бориспільський державний історичний музей» включає земельну ділянку, приміщення музею та філіалу, музейні експонати, обладнання, засоби зв’язку, оргтехніку, рухоме та нерухоме майно, що перебуває у його користуванні. Майно закладу є власністю Бориспільської міської територіальної громади і закріплюється за закладом на праві оперативного управління.

Управління закладом здійснює управління культури Бориспільської міської ради.

Основні фонди, інше майно закладу не підлягають вилученню, крім випадків, передбачених законодавством

Приміщення музею є власністю територіальної громади міста, переданою на праві оперативного управління. Утримання будівель здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету Бориспільської міської територіальної громади.

Комунальний заклад, що фінансується з місцевого бюджету, не підлягає приватизації, перепрофілюванню або використанню не за призначенням.

Фінансово – господарська діяльність закладу здійснюється відповідно до законодавства України.

Джерелом формування фінансових ресурсів закладу є кошти бюджету  Бориспільської  міської територіальної громади та власні надходження, не заборонені законодавством України. Заклад культури «Бориспільський державний історичний музей» надає платні послуги та може отримувати благодійні кошти і матеріальні цінності від організацій та громадян.

Установа витрачає кошти, суворо дотримуючись фінансово–бюджетної дисципліни та забезпечуючи максимальну економію матеріальних цінностей і коштів.

Відносини закладу з іншими підприємствами, організаціями, установами та громадянами у всіх сферах господарської діяльності здійснюються за договорами.