03.10.2023

59

Автор: Управління культури Бориспільської міської ради.

🕯 🇺🇦 Сьогодні у скорботі вся наша громада, адже стало відомо, що передчасно пішов з життя наш земляк, відважний захисник, справжній патріот, випускник Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 (нині Бориспільський ліцей «Патріот») 39-річний Віталій МАЗУР.

Віталій народився і виріс у Борисполі. З дитинства обожнював техніку, тонко відчував її, чудово справлявся з будь-якими поломками. Був асом у зварювальних роботах.

Як згадує мама, у садочку міг розібрати і зібрати будь-яку машинку, а з 10-ти років вже ремонтував вдома побутову техніку, з татом разом вони завжди удвох ремонтували свою машину.

Любов до техніки, її відчуття, привело Віталія до байкерського клубу «Wild Bees» де він 6 років, з самого заснування клубу, був віце-президентом.

Відповідальний, сміливий, виважений, товариський, чуйний, друг, який ніколи не відмовляв у допомозі, патріот та відданий син своєї країни, справжній воїн-захисник.

🇺🇦 З перших днів повномасштабного вторгнення Віталій Мазур став на захист рідної землі від рашистських окупантів, вступивши до 137-го батальйону Територіальної Оборони Бориспільського району.

🇺🇦 Пізніше захищав державу, беручи участь у бойових діях у районі Бахмута та Соледара на посаді старшого солдата, оператора групи спеціального призначення 2-ої роти 67-ої бригади.

Життя Віталія нещадно обірвалося 2 жовтня 2023 року, але до останнього подиху він залишався вірним військовій присязі та відданим українському народу.

Церемонія прощання відбудеться сьогодні, 3 жовтня, у селі Городище:

🕯 11:45 - живий коридор від будинку, де проживав Віталій Мазур, і до церкви.

🕯 12:00 - відспівування у церкві.

🕯 А опісля - поховання на місцевому кладовищі.

💔 У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам’ять Віталія...

Наші щирі співчуття родинам, рідним, близьким у цю важку хвилину!