30.01.2024

70

Автор: Виконавчий комітет Бориспільської міської ради.

Річниця пам’яті… 
Сьогодні минає рік, як до небесного війська приєднався наш відважний захисник, справжній патріот України, відважний захисник, випускник Бориспільської загальноосвітньої школи № 1 (нині Бориспільський ліцей імені Юрія Головатого), солдат, боєць спецпідрозділу ГУР Міністерства оборони України «KRAKEN» 19-річний Олег НОСАЧ.
  Щирий, добрий, енергійний, відповідальний, життєрадісний – саме таким пам’ятатимуть Олега ті, хто знав його особисто, та друзі, яких у нього було дуже багато. Активно займався спортом, цікавився комп’ютерами, досконало володів англійською та польською мовами.
Стати військовим мріяв з дитинства, тому без вагань вступив до Ліцею-інтернату №23 "Кадетський корпус", після успішного закінчення якого поїхав до Польщі опановувати ІТ-технології.
  Та коли у лютому 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, Олег вирішив відразу – треба повертатися додому! Будучи справжнім патріотом, без вагань покинув мирне життя у Польщі та став на захист рідної країни, приєднавшись до лав розвідників.
30 січня 2023 року життя нашого Героя обірвалося під час виконання бойового завдання на Донеччині…
Низький уклін та вічна пам’ять Герою! 
Збережімо пам’ять у наших серцях про кожного, хто стояв на захисті кожного з нас і до останнього подиху був вірним важкому та водночас почесному обов’язку захисника!
Герої не помирають! 

 

Джерело: Виконавчий комітет Бориспільської міської ради