31.01.2024

69

Автор: Управління культури Бориспільської міської ради.

Річниця пам’яті… 

Сьогодні минає рік, як до небесного війська приєднався наш відважний захисник, справжній патріот України, відважний захисник, випускник Бориспільської загальноосвітньої школи №3 (нині Бориспільський ліцей "Патріот"), рядовий, гранатометник 34-річний Олег РОГОВСЬКИЙ.

Добрий, спокійний, відповідальний, щирий, життєрадісний – саме таким пам’ятатимуть Олега ті, хто знав його особисто. «Він завжди був готовий прийти на допомогу!», – згадують рідні. Багато часу приділяв спорту – займався боксом та захоплювався автомобілями.

У квітні 2022 року став на захист нашої держави та родини. Та вже у серпні під час виконання бойового завдання разом з побратимами потрапив під ракетний обстріл. Боєць до останнього боровся за життя, переніс декілька операцій і навіть незважаючи на це постійно говорив рідним, що як тільки підлікується – відразу повернеться до побратимів.

 31 січня 2023 року після перенесеної чергової операції життя нашого Героя обірвалося – не витримало серце...

Низький уклін та вічна пам’ять Герою! 

Збережімо пам’ять у наших серцях про кожного, хто стояв на захисті кожного з нас і до останнього подиху був вірним важкому та водночас почесному обов’язку захисника!

Герої не помирають!