01.04.2024

26

Автор: Виконавчий комітет Бориспільської міської ради.

Річниця пам’яті… 
Сьогодні минає два роки, як до небесного війська приєднався наш відважний захисник, справжній патріот України, учасник бойових дій в зоні АТО/ООС, солдат, водій-електрик 37-річний Віктор ГОЛУБ.
Віктор народився та виріс у Києві. Після закінчення столичної загальноосвітньої школи здобув середню профільну освіту у Київському транспортно-економічному коледжі за фахом газозварювальний.
Спокійний, щирий, турботливий, життєрадісний Віктор завжди впевнено йшов до своєї мети, із легкістю засвоював нові знання та вміло використовував їх у повсякденному житті та на професійній ниві.
 У 2014 році, коли росія переступила кордони нашої держави, вирушив на схід, де разом з побратимами виганяли окупантів з рідної сторони.
Не залишився осторонь і під час повномасштабного вторгнення росії на територію вільної, мирної, незалежної України – без вагань приєднався до лав Збройних сил України.
 1 квітня 2022 року життя нашого захисника обірвалося.
Похований Віктор Голуб на сільському кладовищі у с. Любарці.
Низький уклін та вічна пам’ять Герою! 
Збережімо пам’ять у наших серцях про кожного, хто стояв на захисті кожного з нас і до останнього подиху був вірним важкому та водночас почесному обов’язку захисника!
Герої не помирають! 

Джерело: Виконавчий комітет Бориспільської міської ради