16.04.2024

21

Автор: Виконавчий комітет Бориспільської міської ради.

Річниця пам’яті…🇺🇦🕯

Сьогодні минає рік, як до небесного війська приєднався наш відважний захисник, справжній патріот України, солдат, механік-водій відділення спеціального призначення 41-річний Олександр Дикий.

🇺🇦 Олександр народився та навчався у Києві, вступив вищої спортивної школи у місті Бровари, де здобув кваліфікацію тренера по спорту.

Олександр Дикий – майстер спорту, багаторазовий чемпіон України з веслування. Як зазначили у Федерації академічного веслування України, українська четвірка розпашна без стернового у складі (до якої входив і наш герой) на чемпіонаті світу серед юніорів до 19 років у Пловдіві (Болгарія) посіла 4 місце.

🇺🇦 З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію суверенної України наш Герой добровільно пішов до військкомату, вступив до територіальної оборони, а вже у травні 2022 року приєднався до лав Збройних Сил України. Стояв на захисті південних та північних кордонів, а далі – пекельний Схід…

🕯 Життя відважного захисника обірвалося 16 квітня 2023 року на Донеччині від отриманих травм, несумісних з життям, під час виконання бойових завдань.

Похований на сільському кладовищі с. Любарці.

Низький уклін та вічна пам’ять Герою! 🇺🇦🕯

Збережімо пам’ять у наших серцях про кожного, хто стояв на захисті кожного з нас і до останнього подиху був вірним важкому та водночас почесному обов’язку захисника!

Герої не помирають! 🇺🇦🕯