20.06.2023

103

Автор: Управління культури Бориспільської міської ради.

Річниця пам’яті… 🇺🇦🕯

Сьогодні минає рік, як до небесного війська приєднався наш відважний захисник, справжній патріот України – 47-річний старший солдат, старший навідник кулеметного взводу механізованого батальйону Ігор СТЕПАНЮК з Борисполя.

🇺🇦 Після вторгнення росії у 2014-ому році Герой пішов добровольцем на Схід захищати нашу державу. А повернувшись звідти – працював та активно займався волонтерською діяльністю.

🇺🇦 Тож і з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України Ігор Степанюк без вагань вдруге пішов на фронт – захищати свою землю, свою державу, свою сім'ю. Він подолав довгий шлях з Польщі в Україну, щоб долучитися до лав Збройних сил України.

🕯 20 червня 2022 року життя справжнього патріота України обірвав масований обстріл на Донеччині.

Похований у Борисполі на кладовищі по вулиці Покровська.

🇺🇦 Відповідно до Указу Президента України від 12 липня 2022 року № 492/2022 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі старшого солдата Степанюка Ігоря Дмитровича нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).

Він віддав життя за Україну!... 🇺🇦🕯

Низький уклін та вічна пам’ять Герою!

Збережімо пам’ять у наших серцях про кожного, хто стояв на захисті кожного з нас і до останнього подиху був вірним важкому та водночас почесному обов’язку захисника!

Герої не помирають! 🇺🇦🕯