18.08.2023

71

Автор: Управління культури Бориспільської міської ради.

СТАРТУВАВ ТРЕТІЙ ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС ІСТОРІЙ “ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, БІЗНЕС ТА ВЛАДА – КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ”


На виконання листа Секретаріату Кабінету Міністрів України Управління культури і інформаційної політики інформує, що проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною службою України запускає Третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці».
Мета цього конкурсу – популяризувати успішну тристоронню співпрацю між секторами та результати їхньої спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян та сильної, незалежної, вільної України.
Подати заявку на участь у цьогорічному конкурсі до 14 вересня поточного року можуть інститути громадянського суспільства, представники бізнесу, органи виконавчої влади і місцевого самоврядування за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLScm3BVf43SfKX.../viewform.
Для включення до збірника історія успіху має відповідати таким критеріям:

  • участь у проєкті/ініціативі представників трьох секторів: органу виконавчої влади (органу місцевого самоврядування), бізнесу та інституту громадянського суспільства;

  • початок і продовження проєкту/ініціативи після початку повномасштабного вторгнення;

  • інформація про проєкт/ініціативу доступна на публічних ресурсах;

  • проєкт/ініціатива має вимірювані результати.
    У випадку виникнення додаткових запитань, ви можете звернутися до контактної особи – менеджера проєктів Центру демократії та верховенства права Володимира Куделі (v.kudelia@cedem.org.ua).
    За результатами цього конкурсу буде створено Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади. Збірник буде поширено на ресурсах усіх партнерів Конкурсу, а про окремі історії зі Збірника заплановано зробити короткі відеоролики.