13.09.2023

119

Автор: Управління культури Бориспільської міської ради.

 

Тепер назавжди 22… 💔

У чистому осінньому небі тужливо кружляють лелеки, ніби наостанок хочуть надивитися на свою землю, запам’ятати її краєвиди, надихатися особливим повітрям рідного краю… А ніби то душі Героїв, які повертаються додому на щиті, прилетіли наостанок до рідного дому…

🇺🇦 🕯 З сумом та невимовним болем повідомляємо, що виконуючи бойове завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, залишаючись вірним військовій присязі, на Донеччині загинув наш відважний захисник, справжній патріот, випускник Іванківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (нині Іванківський ліцей) та ДПТНЗ "Бориспільський професійний ліцей", солдат, стрілець-помічник гранатометника штурмового відділення 22-річний Іван ЯДИКІН із села Іванків.

🇺🇦 Щирий, відповідальний, турботливий, добрий, завжди і кожному приходив на допомогу – таким запам’ятають нашого Героя рідні, близькі, колеги, друзі. Попри спокійний характер завжди був активний у суспільному житті, не міг стояти осторонь проблем інших.

🇺🇦 На початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Іван без вагань став на захист рідного краю. Спочатку приєднався до територіальної оборони Борисполя, а згодом, у травні 2023 року, прийняв добровільне, добре зважене і обдумане рішення вступити до лав Збройних Сил України.

🕯 28 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині життя нашого Героя обірвалося…

Тепер йому назавжди 22… Ще стільки планів, задумів та мрій, яким так і не судилося здійснитися…

У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України...

Наші щирі співчуття родині, рідним, близьким у цю важку хвилину!

🕯 Церемонія прощання та поховання відбудеться 14 вересня 2023 року о 10:30 біля каплиці с. Іванків

❗️ Громадо! Просимо провести всім разом в останню путь воїна, який до останнього подиху віддано служив Батьківщині, захищаючи кожного з нас!

Гідно вшанувати пам’ять – це найменше, що ми, українці, можемо зробити для наших Героїв, які віддають найцінніше – життя!

Герої не помирають! 🇺🇦 🕯

Джерело: Виконавчий комітет Бориспільської міської ради