05.07.2023

85

Автор: Управління культури Бориспільської міської ради.

Річниця пам’яті… 🇺🇦🕯

Сьогодні минає рік, як до небесного війська приєднався наш відважний захисник, справжній патріот України – 25-річний захисник, стрілець-зенітник 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, учасник бойових дій в зоні АТО/ООС Сергій ЛИСЕНКО.

Народився у місті Борисполі у багатодітній родині. Згодом сім’я переїхала до Кагарлика, де Сергій отримав середню освіту та повернувся до рідного міста.
Він був справжнім патріотом України, тож коли на Сході України розпочалися бойові дії, у 2016 році без вагань пішов захищати свою землю, свою державу, свою родину.

На захист рідної країни став і з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України у лютому 2022 року разом з братом,

🕯 5 липня 2022 року, виконуючи бойове завдання із побратимами, Сергій потрапив під ворожий авіаобстріл на Донеччині та отримав поранення, несумісні з життям…
Похований у Борисполі на кладовищі по вулиці Покровська.

Він віддав життя за Україну!... 🇺🇦🕯
Низький уклін та вічна пам’ять Герою! 🇺🇦🕯
Збережімо пам’ять у наших серцях про кожного, хто стояв на захисті кожного з нас і до останнього подиху був вірним важкому та водночас почесному обов’язку захисника!
Герої не помирають!