05.07.2023

92

Автор: Управління культури Бориспільської міської ради.

Хрестик за хрестиком вишивала мати сорочку синові. Ніби долю вишивала – червоний, чорний, червоний, чорний… А за кожною стяжкою вимовляла молитву – сильну, цілющу, материнську! Аби зберегла, аби захистила!.. Не зберегла, не захистила – ще один син матері-України повертається до рідного дому на щиті… 💔

🇺🇦 🕯 З невимовним болем і сумом повідомляємо, що у бою за Україну, її свободу, цілісність і незалежність, залишаючись вірним військовій присязі загинув наш земляк, відважний захисник, справжній патріот, солдат, стрілець-номер обслуги аеромобільного відділення 33-річний Олександр РУДЕНКО.

🇺🇦 Олександр народився та виріс у столиці, але у Борисполі промайнули останні щасливі роки мирного життя. У місті, яке подарувало йому кохання всього життя, надійну опору та підтримку – люблячу дружину, а також стало рідним містом для двох неймовірних дітей. А ще безліч приємних спогадів, улюблених місць відпочинку, нові знайомства з людьми, які стали друзями, колегами, сусідами чи просто знайомими. Бориспіль прийме нашого Героя і в обійми вічного спочинку...

🇺🇦 Олександр був добрим, відповідальним, щирим, працьовитим і дуже дружелюбним, користувався повагою серед колег. Був надзвичайно турботливим сином і чоловіком, люблячим батьком двох маленьких діток, прагнув виховати сина справжнім чоловіком.

Коли треба було стати на захист рідної країни від російських окупантів, без вагань приєднався до лав Збройних Сил України. Аби бути гідним прикладом для своїх дітей.

🕯 30 червня 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу противником на Донеччині життя нашого Героя обірвалося…

У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України...

Наші щирі співчуття родині, рідним, близьким у цю важку хвилину!

🇺🇦 🕯 Церемонія прощання відбудеться 6 липня 2023 року о 10:00 на Книшовому меморіальному парковому комплексі.

🕯 А опісля – поховання на Рогозівському кладовищі (м. Бориспіль)

❗️ Громадо! Просимо провести всім разом в останню путь воїна, який до останнього подиху віддано служив Батьківщині, захищаючи кожного з нас!

Гідно вшанувати пам’ять – це найменше, що ми, українці, можемо зробити для наших Героїв, які віддають найцінніше – життя!

Герої не помирають! 🕯 🇺🇦