07.07.2023

91

Автор: Управління культури Бориспільської міської ради.

Матусю, не плач!... Я вже їду додому...

Сьогодні моя закінчилась війна... 💔

🇺🇦 🕯 З сумом та невимовним болем повідомляємо, що виконуючи бойове завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, залишаючись вірним військовій присязі на Донеччині загинув наш відважний захисник, справжній патріот, старший солдат, стрілець-зенітник відділення зенітно-ракетного взводу механізованого батальйону 34-річний Сергій БІЛИК з села Іванків.

🇺🇦 На початку повномасштабного вторгнення росії на територію України без вагань став на захист рідного краю, приєднавшись спочатку до територіальної оборони, а згодом і вступив до лав Збройних Сил України.

🇺🇦 Сергій був надзвичайно добрим, чуйним, щирим, життєрадісним, відповідальним, надійним. Дуже захоплювався автомобілями, тож і професію обрав відповідну. Колишні колеги часто казали, що він – водій від Бога.

Та найбільшою цінністю була його родина, яких він завжди оберігав та чи не щодня казав, як їх любить. Він не хотів, щоб вони хвилювалися, тому завжди намагався знайти можливість зателефонувати чи написати рідним. Зателефонував і перед виходом на бойове завдання, аби попередити, що декілька днів не буде зв’язку… Ніби відчував, що цей зв’язок обірветься назавжди…

🕯 1 липня 2023 року старший солдат Сергій Білик загинув від отриманих травм внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу на Донеччині.

Україна втратила свого Героя, а родина – люблячого сина, брата, чоловіка та турботливого татка двох донечок…

У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України...

Наші щирі співчуття родині, рідним, близьким у цю важку хвилину!

Церемонія прощання та поховання відбудеться 8 липня 2023 року у рідному селі Героя.

🕯 09:30 – прощання біля будинку

🕯 10:00 – прощання біля каплиці с. Іванків

❗️ Громадо! Просимо провести всім разом в останню путь воїна, який до останнього подиху віддано служив Батьківщині, захищаючи кожного з нас!

Гідно вшанувати пам’ять – це найменше, що ми, українці, можемо зробити для наших Героїв, які віддають найцінніше – життя!

Герої не помирають! 🇺🇦 🕯